Poblets del Montsant Negre
Elaborat amb un cupatge de varietats autòctones (Garnatxa i Samsó) i l’aportació de la Syrah, varietat molt ben adaptada al territori. Totes elles provenen de vinyes d’entre 20 i 50 anys plantades en diferents tipus de sòl. Després de la fermentació alcohòlica deixem en maceració durant uns 15 dies, el vi realitza la fermentació malolàctica i després del cupatge definitiu, reposa en bótes noves de roure francès durant 7 mesos.
A la vista vermell picota molt intens, amb reflexos violacis. Net i brillant. Abundant llàgrima.
Intens, amb aromes complexos. Inicialment, la fruita vermella i negra és la protagonista. En obrir-se, la fruita es torna més intensa i està acompanyada de notes de bons torrats i espècies una mica dolces. Subtil fons balsàmic que li proporciona una bona frescor. Entrada àmplia, amb un pas dens i sedós. La fruita i els torrats amb els tocs especiats omplen la boca. Tanins marcats però agradables. Acidesa correcta. Molt equilibrat. Final llarg i persistent molt agradable.
Un excel·lent Montsant de caràcter modern, molt saborós i elegant.