Historia
Després de molts anys treballant junts en Clos Figueras al Priorat, Anne Cannan i Miquel Compte, van decidir combinar la seva experiència i produir una gamma de vins de la denominació Montsant.
La viticultura està en mans de Miquel i l’elaboració en les d’Anne.
Les vinyes de Miquel estan a Falset (DO Montsant) i té plantat Garnatxa blanca i Garnatxa negra.
DO Montsant
En el territori del Montsant, amb 1.900 hectàrees i una producció global de 5 milions d’ampolles, som fidels a la qualitat i singularitat del producte, i el seu vincle amb el territori. La llavor d’aquesta diferenciació és el compromís amb les varietats natives.
Els vins DO Montsant són el fruit d’una tradició centenària i del coneixement acadèmic actual. Són productes artesanals, en els quals la mà de l’home intervé en tot el procés d’elaboració, procés que és el resultat d’un equilibri inalienable entre la vinya i el celler. El viticultor cuida molt la vinya per a llegar a l’enòleg el millor raïm, les que permeten la creació de vins benvolguts a tot el món.
.